BEMUTATKOZÁS

2013. márciusában nyitottuk meg Konyhaline nevű bútorstúdiónkat. Fő irányvonalunk a koyhabútorok gyártása, de fürdőkkel, gardróbokkal, előszobákkal is foglalkozunk. Termékeink és szolgáltatásaink minőségét a több mint 10 éves szakmai tapasztalat és a közösen elvégzett munka együttese garantálja. A tervezéstől a kivitelezésig valamennyi munkafolyamatot saját magunk végzünk, ami szintén biztosítéka a magas színvonalnak. Célunk, hogy a vásárlók egyre bővülő igényeit a lehetőségek széles skálájaval maximálisan kielégítsük, természetesen az árak elérhető szinten tartásával.
A bútorok mellett beépíthető és szabadonálló háztartási készülékeket is forgalmazunk. Az AEG-Electrolux csoport kiemelt partnereként biztosítani tudjuk, hogy üzletünkben a készülékek teljes palettáját elérjék az olcsóbbtól a csúcskategóriás modellekig bezárólag.
Szeretettel várjuk üzletünkben, hogy az Ön elképzeléseiből és a mi szakértelmünkből együtt megvalósítsuk Otthonának tökéletes konyháját, előszobáját, fürdőjét esetleg gardróbját is!

Molnár Péter és Szakálos István

Szakálos IstvánMolnár Péter